Haukivuorelaiset ry järjestää teemaviikon kolmatta kertaa, osana Haukivuori Nousuun! -hanketta.
Tempauksen tarkoituksena on saada ihmiset ajattelemaan ja käyttämään paikallisia palveluita.


PPP-viikon 4.-10.12. etuja ja tarjouksia:

  • Haukivuoren Apteekki: Jomo Ice kylmägeeli 75 ml ja 150 ml ja Sebamed 1 l pesuneste täyttö ja pumppupullo nyt – 20%. Terveyspäivä pe 8.12. klo 9-16; Tuote-esittelyjä, näytteitä, maistiaisia! Joulukahvitarjoilu.
  • Haukivuoren kirjasto: Itsenäisyyspäivän Etkot 5.12. Puustikahvit klo 10-15.30, Eva Häkkinen Askartelua vanhoista kirjoista klo 13-15, Ilmaisia poistokirjoja ja myytäviä poistolehtiä 5.-9.12. Kirjasto auki la 9.12. klo 9-13.
  • Haukivuoren Yhteispalvelupiste (kirjasto): Kuntosalikortin ostajalle (myös lahjakortit), lisäaikaa: Kuukausikortti (17 €) + 1 viikko, Puolen vuoden kortti (42 €) + 2 viikkoa, Vuosikortti (72 €) + 4 viikkoa.
    La 9.12. klo 9-13 ilmainen käyntikertamahdollisuus kuntosalilla. Kysy lisää kirjastolta.

Kampanjassa ovat mukana kaikki Haukivuoren alueen yritykset ja palveluntarjoajat.


Pohjustusta tempaukselle:

”Elämme aikoja, jossa jokaisella taholla on haasteita. Kuluja leikataan ja ylimääräisistä menoista tingitään. Palveluja on siirretty kylältä kaupunkiin ja joitakin on suurennuslasin alla. Myös yritykset ja yksityiset palveluntarjoajat tarvitsevat lisäeuroja toiminnan jatkumiseen ja sitä kautta palvelujen säilymiseen kylällä.

Joitakin palveluja ja tuotteita voi saada monipuolisemmin tai edullisemmin kaupungista. Oletko kuitenkaan laskenut hintaa matkoille? Hukkaamallesi ajalle? Tai ajatellut, mitä tapahtuu, jos jatkossa paikallista vaihtoehtoa ei ole ollenkaan?

Haastamme teidät kaikki käyttämään hetken ajattelulle paikallisia palveluita kohtaan ja mahdollisuuksien mukaan myös käyttämään niitä!

Kaupat, kahvilat, ravintolat, kirjasto, apteekki, pankkiautomaatti jne. jne. tarvitsevat sinua ja jos sinä tarvitset niitä, on nyt hyvä hetki olla mukana tulevaisuuden turvaamistalkoissa!”

Teemaviikon tarjouksia löytyy Haukivuorelaiset ry:n verkkosivuilta, Facebookista sekä suoraan palveluntarjoajilta.

Lisätiedot ja tiedustelut: tapahtumat (at) haukivuorelaiset.fi tai 044 5261 622 / Saku