Panosta paikallisiin palveluihin

Panosta paikallisiin palveluihin -teemaviikko Haukivuorella 5.-11.12.2016

Haukivuorelaiset ry järjestää teemaviikon, jonka tarkoituksena on saada ihmiset ajattelemaan ja käyttämään paikallisia palveluja. Tempaus on osa Haukivuori Nousuun -kehittämishanketta, joka starttasi kuluvan vuoden keväällä.

Elämme aikoja, jossa jokaisella taholla on haasteita. Kuluja leikataan ja ylimääräisistä menoista tingitään. Palveluja on siirretty kylältä kaupungin keskustaan ja niitä on kaiken aikaa suurennuslasin alla. Myös yritykset ja yksityiset palveluntarjoajat tarvitsevat lisäeuroja toiminnan jatkumiseen ja sitä kautta palvelujen säilymiseen kylällä.
Joitakin palveluja ja tuotteita voi saada monipuolisemmin tai edullisemmin kaupungista. Matkoista kertyy kuluja ja kulutetun ajankin voi käyttää toisin. Ja mitä tapahtuu, jos jatkossa paikallista vaihtoehtoa ei ole ollenkaan?

Haukivuorelaiset ry haastaa kaikki kyläläiset käyttämään hetken ajattelulle paikallisia palveluita kohtaan ja mahdollisuuksien mukaan myös käyttämään niitä!
Kaupat, kahvilat, ravintolat, kirjasto, apteekki, pankkiautomaatti jne. tarvitsevat sinua ja jos sinä tarvitset niitä, on nyt hyvä hetki olla mukana tulevaisuuden turvaamistalkoissa!
Viikosta kerätään palautteita eri osapuolilta ja suunnitelmissa on järjestää tempaus uudelleen loppukeväästä tai kesän aikana.

Teemaviikon tarjouksia löytyy Facebookista (Haukivuorelaiset ry) sekä suoraan palveluntarjoajilta.

Lisätietoja antaa Saku Niilo-Rämä, p. 044 5261 622 tai saku (at) mediakioski.fi.

1.12.2016 yllapito Yleinen No Comments