Kesämarkkinat ja Nuottarysäys Satamassa la 2.7.2016

Haukivuoren kesän kohokohta lähestyy – Kesämarkkinat ja Nuottarysäys Satamassa la 2.7.

Haukivuoren satamassa vietetään lauantaina 2.7. aitoja kesämarkkinoita Nuottarysäys-tapahtuman kera. Markkinat ovat Haukivuoren kesän kohokohta, jota vietetään tänä vuonna kauniin Kyyveden äärellä. Päivän aikana nähdään kalankäsittelynäytöksiä, nautitaan markkinahumusta ja musiikista. Tapahtumassa myös julkistetaan yrittäjäyhdistyksen ja aluejohtokunnan valitsema vuoden haukivuorelainen aiempina vuosina järjestettyjen Haukivuoren kotiseutumarkkinoiden tapaan.

Markkinatunnelma nousee puolen päivän aikana kattoon, kun pääesiintyjä Kaukolasipartio nousee lavalle. Liveviihdyttäjänä tunnetun bändin jäseniä ovat mm. Jaakko Tepon pojat ja bändi saatetaan muistaa myös edellisestä nimestään Trio Tepander.  Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja lapsille löytyy myös omaa ohjelmaa!

Markkinat Haukivuorella eivät ole mitään ilman nokipannukahveja ja muurinpohjalettuja – eikä ilman niitä jäädä tänäkään vuonna! Tyhjällä vatsalla ei markkinoilta pääse lähtemään, sillä Martat pistävät pystyyn viime vuonna huikean menestyksen saavuttaneen Purilaisbaarin.

Haukivuorelaiset ry järjestää tapahtuman yhdessä Kyyveden Kalastusalueen ja MTK Mikkelin kanssa.

Markkinat ja Nuottarysäys Haukivuoren Satamassa 2.7.2016  kello 10-14

Tapahtuman FB-sivu:

https://www.facebook.com/events/1670190883244647/

LISÄTIETOJA ANTAA

Olka Mustalampi, olka.mustalampi@vertti.fi 045 6311 343

29.6.2016 haukivuorelaiset Yleinen No Comments